AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

Zomernetwerk Level ook in winter vanaf Schiphol beschikbaar

De zeven bestemmingen waar Level vanuit Schiphol naar toe vliegt, zullen ook in de winterperiode door de Spaanse maatschappij gevlogen worden, zo meldt de prijsvechter.

Bestemmingen

De bestemmingen waar de maatschappij naar vliegt vanuit hun basis op Schiphol, de tweede in Europa, zijn Londen, Wenen en Rome. Daar wordt sinds 6 april respectievelijk tot twee keer per dag, één keer per dag en nogmaals tot twee keer per dag naar gevlogen. Sinds 21 juni zijn daar nog 4 bestemmingen bijgekomen.

Europa

De vier nieuwste bestemmingen die aan het Level-netwerk vanaf Schiphol worden toegevoegd zijn Europese bestemmingen. Zo wordt er sinds 21 juni zes keer per week naar Lissabon gevlogen, sinds 22 juni één keer per week naar Fuerteventura en met ingang van 15 augustus één keer per dag naar Barcelona. De vierde bestemming, waar ook vanaf 15 augustus één keer per dag naar gevlogen zal worden, wordt Milaan.

Winter

Naar alle bovengenoemde bestemmingen zal Level ook in het winterseizoen vanuit Schiphol vliegen. Er worden geen veranderingen in de vluchtfrequenties doorgevoerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close