AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsVliegvelden

Lufthansa maakt zich klaar voor start zomervakantie

Lufthansa maakt zich klaar voor de start van de zomervakantie. Vooral op haar basis in Frankfurt verwacht de maatschappij een flinke drukte in het eerste weekend van de vakantie.

Drukte

Komend weekend begint in acht Duitse deelstaten de zomervakantie. Ook in de deelstaat Hessen, waar Frankfurt Airport ligt, gaat de vakantie van start. Hierdoor verwacht Lufthansa in het eerste weekend op de luchthaven van Frankfurt 235.000 passagiers te ontvangen. Dit zijn enkel de Lufthansa-reizigers.

Frankfurt

De luchthaven van Frankfurt verwacht in het begin van de zomervakantie dagelijks zo’n 240.000 reizigers. Om alles soepel te laten verlopen heeft Lufthansa 37 reserve-vliegtuigen klaarstaan, waarvan tien in Frankfurt. Mocht er een vlucht onverhoopt uitvallen, kan de Duitse maatschappij dat met een ander vliegtuig opvangen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close