fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Lufthansa maakt zich klaar voor start zomervakantie

Lufthansa maakt zich klaar voor de start van de zomervakantie. Vooral op haar basis in Frankfurt verwacht de maatschappij een flinke drukte in het eerste weekend van de vakantie.

Drukte

Komend weekend begint in acht Duitse deelstaten de zomervakantie. Ook in de deelstaat Hessen, waar Frankfurt Airport ligt, gaat de vakantie van start. Hierdoor verwacht Lufthansa in het eerste weekend op de luchthaven van Frankfurt 235.000 passagiers te ontvangen. Dit zijn enkel de Lufthansa-reizigers.

Frankfurt

De luchthaven van Frankfurt verwacht in het begin van de zomervakantie dagelijks zo’n 240.000 reizigers. Om alles soepel te laten verlopen heeft Lufthansa 37 reserve-vliegtuigen klaarstaan, waarvan tien in Frankfurt. Mocht er een vlucht onverhoopt uitvallen, kan de Duitse maatschappij dat met een ander vliegtuig opvangen.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button