737 MAXBoeingLiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Boeing stalt MAX-toestellen op personeelsparking | Video

Bij de fabriek van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing begint de ruimte krap te worden om alle MAX-toestellen te stallen. De personeelsparking wordt er zelfs voor in beslag genomen.

Personeelsparking

In onderstaande video van King 5, gemaakt op 24 mei, staan zes Boeing 737 MAX-vliegtuigen geparkeerd op de parkeerplaatsen van de Boeing-werknemers. De toestellen staan aan de grond nadat er twee ongevallen mee waren gebeurd en 346 mensen de crashes niet overleefden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close