fbpx
Air France-KLMAirbusAirlinesNieuwsProfessional

Onderhoudstak AF-KLM breidt contract met Cebu Pacifc uit

De onderhoudstak van Air France-KLM heeft het contract dat zij in 2017 met Cebu Pacific sloten, verder uitgebreid, zo meldt AFI KLM E&M.

Uitbreiding

In 2017 sloot Cebu Pacific een contract met de onderhoudsafdeling van AF-KLM voor componentenondersteuning van veertig Airbus A320’s. De uitbreiding van het contract houdt in dat de componentenondersteuning ook zal gelden voor zeven A321ceo’s en 32 A321neo’s.

Cebu Pacific

De Filipijnse prijsvechter Cebu Pacific plaatste tijdens de Paris Air Show nog een flinke bestelling bij Airbus. De order bestond uit zestien A330neo’s, tien A321XLR’s en vijf A320neo’s. De A330neo’s zullen een configuratie krijgen bestaande uit één klasse, waardoor er ruimte is voor 460 passagiers. De A320neo voor Cebu Pacific zal de eerste zijn die een configuratie krijgt van 194 stoelen in een volledige economy-setting.

Vloot

De vloot van Cebu Pacific bestaat uit 51 Airbus-vliegtuigen en 19 ATR’s. De Airbus-toestellen bestaan uit één A320neo en 33 A320ceo’s, twee A321neo’s en zeven A321ceo’s en nog acht A330-900’s, De ATR-vloot bestaat volledig uit negentien ATR 72’s.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button