AirlinesBelgiëNieuwsProfessionalRoutes

Ryanair voegt nieuwe routes toe aan Cypriotisch netwerk

Ryanair voegt nieuwe routes toe aan het Cypriotische netwerk, waaronder routes naar Duitsland, Engeland en Oekraïne, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Routes

Andere routes die Ryanair introduceert zijn vijf nieuwe zomerroutes vanuit Paphos naar Berlijn Tegel, Bournemouth, Kiev, Liverpool en Mikonos. Naar de eerste vier bestemmingen wordt twee keer per week gevlogen en naar Mikonos drie keer per week.

Winter

Ook voegt Ryanair nog vier winterroutes toe aan het netwerk van Paphos, namelijk naar Katowice, Kiev, Liverpool en Malta. Naar de Poolse stad Katowice wordt dan één keer per week gevlogen en naar de andere bestemmingen twee keer per week.

Brussel

De bestaande route tussen Larnaca en Brussel zal weer met ingang van het winterschema gevlogen worden. Ryanair verbindt dan de Belgische hoofdstad twee keer per week met de havenstad in het zuidoosten van Cyprus.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button