fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

British Airways in de winter vaker naar Schotland

British Airways zal komende winter vaker tussen Heathrow en verschillende steden in Schotland vliegen, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Schotland

Met ingang van 27 oktober zal British Airways zo’n 200 vluchten per week tussen de Heathrow en de Schotse steden Edinburgh, Aberdeen, Inverness en Glasgow uitvoeren. In totaal worden er 196 vluchten per week uitgevoerd, 11 meer dan gedurende vorige winter.

Vluchten

De wekelijkse vluchten tussen Edinburgh en Heathrow zullen met drie vluchten naar 69 vluchten stijgen. De luchtvaartmaatschappij zal 63 retourvluchten per week uitvoeren tussen Glasgow en Heathrow, een stijging van vijf vluchten vergeleken met afgelopen winter en de diensten tussen Aberdeen en Heathrow zullen met drie per week tot 50 vluchten toenemen. British Airways heeft al aangekondigd dat het vanaf oktober ook een dubbele dagelijkse dienst op de route Inverness – Heathrow zal uitvoeren.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button