AirlinesNieuwsProfessional

Singapore Airlines en Malaysia Airlines halen banden aan

Singapore Airlines en Malaysia Airlines hebben een overeenstemming getekend waarbij ze hun al bestaande samenwerkingsactiviteiten kunnen uitbreiden en verdiepen, zo melden de maatschappijen.

Strategisch partnerschap

De twee airlines willen ‘hun coöperatieve banden sterker maken’ en een strategisch partnerschap aangaan. Zo wordt de al bestaande codeshare-regeling verder uitgebreid, worden er verbeteringen in het frequent flyer-programma doorgevoerd en kan er in de toekomst gekeken worden naar samenwerking op het vlak van vrachtvervoer en vlootonderhoud.

Maatschappijen

De samenwerking zal ook voor de drie maatschappijen gelden die onder Singapore Airlines vallen; Firefly, SilkAir en Scoot. Eind vorig jaar liet Singapore Airlines al weten SilkAir weer in de moedermaatschappij te laten verdwijnen.

Blij

De topmannen van beide maatschappijen, Goh Choon Phong voor Singapore en Izham Ismael van Malaysia, zijn beide blij met de ontwikkeling. Ze geven aan een goede band te hebben en dat deze samenwerking voor zowel de airlines als de reizigers voordelen zal opleveren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/