KLMNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol Airport

Aankomst eerste Boeing 787-10 KLM mogelijk dagen vertraagd

De aankomst van de eerste Boeing 787-10 van KLM is vertraagd. Het toestel zou zaterdag landen, maar dat gebeurt niet, zo laat KLM weten.

KLM

“Het nieuwe toestel was initieel gepland om op zaterdagmorgen 29 juni op Schiphol te landen maar dat wordt nu naar verwachting de komende dagen”, aldus KLM.

Vertraging 

“Het gebeurt wel vaker dat het leveringsproces van een vliegtuig vanwege de complexiteit en administratieve zaken een kleine vertraging oploopt”, zo laat de maatschappij weten. 

Dreamliner

De Boeing 787-10 Dreamliner die vanuit de Boeing-fabriek zaterdagochtend zou landen op Schiphol, precies honderd dagen voor de honderdste verjaardag van KLM, zou tevens de aftrap zijn van het aftellen naar ‘KLM 100’. De festiviteiten die daaromtrent voor genodigden waren gepland, gaan wel door. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/