AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

AirBaltic ontvangt speciale Estse livery | Foto’s

AirBaltic heeft een nieuwe livery ontvangen, ditmaal in de kleuren van de Estische vlag en met de naam van de hoofdstad van het land erop.

Verf

Vanwege de groeiende populariteit van airBaltic in Estland heeft de maatschappij een A220-300 in de nationale kleuren van het land geschilderd. Vijftien schilders hebben meer dan 1000 uur aan de livery gewerkt. In totaal was er zo’n 250 liter primer, verf en lak nodig.

Cadeau

“We zien een sterke vraag van de Estse markt en het aantal passagiers groeit elke maand. Het airBaltic team voelt zich vereerd om dit speciale cadeau aan de Estische reizigers te onthullen”, aldus Martin Gauss, CEO van airBaltic.

Reizigers

Tijdens de eerste vijf maanden van 2019 vervoerde airBaltic meer dan 210.000 passagiers van en naar Estland. De maatschappij biedt 12 routes in het land.

©airBaltic
©airBaltic
©airBaltic
©airBaltic

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/