fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Edinburgh Airport heeft een nieuwe mascotte

Het Edinburgh Airport heeft een nieuwe mascotte die families en kinderen zal verwelkomen tijdens de vakantieperiode, zo meldt de Schotse luchthaven.

Edi

De nieuwe mascotte van het Edinburgh Aiport heet Edi the Pilot en zal aan de familie-rij op het vliegveld de kinderen entertainen en de ouders naar de juiste locaties begeleiden. De luchthaven wil zo de eventuele stress bij ouders wegnemen en de kinderen vermaken terwijl zij aan het wachten zijn.

Druk

Met de zomervakantie voor de deur wordt er meer drukte verwacht op het Schotse vliegveld. Vorig jaar was de luchthaven de drukste van Schotland. In totaal reisden er zo’n 14,3 miljoen mensen via Edinburgh Airport, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van 2017. Het internationale verkeer zag een stijging van 9,5 procent naar 8,93 miljoen mensen. Het passagiersaantal op binnenlandse vluchten steeg met 1,9 procent naar 5,37 miljoen reizigers.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button