AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

JetBlue verplaatst vluchten Houston Hobby

JetBlue verplaatst de vluchten vanaf Houston Hobby naar Houston Intc’l. Dat maakte de maatschappij deze week bekend.

Moderner

Als reden voor de verhuizing noemt jetBlue de modernere technologieën op Houston Intc’t: “Bush Intercontinental biedt veel nieuwe technologie, gefocust op de klant, zoals interactieve kiosken, snelle gratis WiFi en veel outlets en oplaadpunten.”

Routes

Op 26 oktober vliegt jetBlue voor het laatst vanaf Hobby. Eén dag later start de maatschappij vanaf Houston Bush Intercontinental. Momenteel vliegt de airline dagelijks vanaf New York JFK en Boston naar Houston. Op de nieuwe luchthaven zal jetBlue ook van en naar JFK en Boston blijven vliegen. Reizigers die al een ticket hebben voor na 26 oktober krijgen automatisch bericht. Mochten zij niet vanaf de nieuwe luchthaven willen of kunnen vliegen, dan kunnen ze hun geld terugkrijgen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button