fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

United Airlines vaker naar Hongkong

United Airlines gaat vaker tussen San Francisco en Hongkong vliegen. Dat maakte de maatschappij deze week bekend.

Frequentie

Vanaf 26 oktober 2019 zal de maatschappij twee keer per dag tussen de twee steden vliegen. Nu is dat nog Ć©Ć©n keer per dag. ‘S middags en ’s avonds wordt er dan een vlucht uitgevoerd. Alle vluchten zullen worden gevlogen met een Boeing B777-200ER. Momenteel wordt er nog een B777-300ER gebruikt.

Routes

Eerder dit jaar startte United een nonstop vlucht tussen San Francisco en Amsterdam en werd besloten om Auckland en Tahiti het hele jaar rond aan te vliegen. Ook start de maatschappij nieuwe seizoensvluchten naar Melbourne en in december een seizoensvlucht naar New Delhi.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button