fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

United Airlines vaker naar Hongkong

United Airlines gaat vaker tussen San Francisco en Hongkong vliegen. Dat maakte de maatschappij deze week bekend.

Frequentie

Vanaf 26 oktober 2019 zal de maatschappij twee keer per dag tussen de twee steden vliegen. Nu is dat nog één keer per dag. ‘S middags en ’s avonds wordt er dan een vlucht uitgevoerd. Alle vluchten zullen worden gevlogen met een Boeing B777-200ER. Momenteel wordt er nog een B777-300ER gebruikt.

Routes

Eerder dit jaar startte United een nonstop vlucht tussen San Francisco en Amsterdam en werd besloten om Auckland en Tahiti het hele jaar rond aan te vliegen. Ook start de maatschappij nieuwe seizoensvluchten naar Melbourne en in december een seizoensvlucht naar New Delhi.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button