fbpx
Frequente reizigersKLMNaast het nieuwsNL Nieuws

KLM breidt busnetwerk uit

KLM breidt met ingang van 1 juli het netwerk van de KLM-bus uit met de route Apeldoorn, Hengelo, Enschede. Dat heeft KLM bekendgemaakt.

Bestemmingen

“Passagiers die gebruik willen maken van de KLM-bus, boeken een vliegticket vanaf Enschede, Hengelo of Apeldoorn naar een van de 165 bestemmingen uit het KLM-netwerk.”

Verjaardag 

En de bestemmingen van de KLM-partners. Dat ticket is meteen het vervoersbewijs voor de bus. De gratis service werd door KLM al aangeboden vanaf Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem. De bus is in het kader van het honderdste verjaardag van KLM uitgerust met het KLM100-logo.

Vertrekhal

Passagiers kunnen bij de genoemde steden opstappen bij de stations van de stad, het eindpunt van de bus is tegenover Vertrekhal 2. Volgens KLM maken jaarlijks bijna dertigduizend passagiers gebruik van de shuttle. 

Omboeken

Vanaf 10 juli rijdt de bus op biobrandstof, meldt KLM. “Deze biobrandstof is gemaakt van 100 procent gecertificeerde afval- of reststromen. Hierdoor is er geen concurrentie met voedselproductie, landgebruik of ontbossing.” De bus is voorzien van wifi. Als de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM het vliegticket van de reiziger kosteloos om. 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button