AirlinesNieuwsProfessional

Delta breekt maand- en dagrecord in juni

Delta Air Lines heeft in juni haar maand- en dagrecord verbroken. Zo vervoerde het 6,9 procent meer passagiers in de afgelopen maand dan in dezelfde maand vorig jaar, zo meldt de Amerikaanse KLM-partner.

Record

Afgelopen maand vervoerde Delta 18.908.446 passagiers, een record voor de maand juni. Dat is in vergelijking met vorig jaar een stijging van 6,9 procent. Ook het dagrecord sneuvelde afgelopen maand toen Delta op 21 juni 697.745 reizigers vervoerde. Een andere stijgende lijn werd bij de bezettingsgraad waargenomen. Die steeg met 1,9 procentpunt naar 90,4 procent.

Latijns-Amerika

Zowel op vluchten binnen de Verenigde Staten als op vluchten over de Atlantische- en Grote Oceaan steeg de vraag naar vliegtickets. De vraag naar vluchten richting Latijns-Amerika nam echter af met 1,7 procent en ook het aantal beschikbare stoelen daalde met 3,5 procent naar 1,86 miljoen plaatsen. Ook het totaal aan aantal ton vervoerde vracht daalde met 13,4 procent.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close