fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Delta komt met nieuwe services voor economy-reizigers

Delta Air Lines komt met nieuwe services voor reizigers die economy vliegen. Zo wil de KLM-partner ‘investeren in elke passagier die voor Delta kiest’, aldus Delta.

Services

De nieuwe services die Delta vanaf november van dit jaar op economy zal invoeren zijn het geven van warme handdoekjes, het uitdelen van een Bellini-cocktail en een keuzemenu voor ‘hapjes en grotere voorgerechten.’ “Dit gaat over het investeren in elke passagier die voor Delta kiest, ongeacht waar ze in het vliegtuig zitten,” zegt Allison Ausband, Delta’s senior vice president In-Flight Service.

Training

‘Naast deze verbeteringen heeft Delta de afgelopen maanden gespecialiseerde trainingen gegeven aan haar team van meer dan 3.000 pursers tijdens internationale vluchten’, aldus de maatschappij. De vernieuwde economy-services zullen vanaf november op alle internationale vluchten van 6,5 uur en langer aangeboden worden, ‘plus een selectie kortere internationale vluchten waarbij Delta One of Delta Premium Select wordt aangeboden’, aldus Delta.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button