Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuws

KLM tankt op Curacao voor vlucht van Quito naar Amsterdam

In het najaar maakt KLM een paar weken een tankstop op Curacao op de vluchten van Quito naar Amsterdam. Dat heeft een woordvoerster van KLM desgevraagd gezegd.

Guayaquil 

Normaliter vliegt KLM van Quito eerst naar Guayaquil, wordt daar getankt en dan naar Schiphol. De luchthaven van Quito ligt op grote hoogte, dus kan daar de tank niet vol. 

Onderhoud 

Guayaquil wordt van eind augustus tot 22 september helemaal niet bediend. Het vliegveld van Guayaquil is in het najaar vier weekenden dicht voor onderhoud. De woordvoerster van KLM benadrukt dat de stop op Curacao geen tussenstop is, waar passagiers kunnen in- of uitstappen. 

777

De luchthaven Guayaquil in het zuidwesten van Ecuador geldt als overstappunt voor vluchten naar de Galapagos-eilanden. Doordeweeks is de luchthaven in het najaar wel bereikbaar. KLM vliegt met een Boeing 777-200 dagelijks naar Ecuador. 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close