AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Eurowings breidt zomernetwerk vanaf Düsseldorf uit

Eurowings vliegt sinds maandag vanuit Stuttgart, en vanaf juli vanuit Düsseldorf, naar een nieuwe bestemming in Noord-Macedonië; Ohrid. Zo meldt de Lufthansa-dochter.

Ohrid

Ohrid is een stad in het zuidwesten van Noord-Macedonië en ligt tegen de grens van Albanië en het Meer van Ohrid. Eurowings vliegt sinds maandag drie keer per week met een Airbus A320 naar deze nieuwe bestemming vanuit Stuttgart. Met ingang van 17 juli vliegt de Duitse maatschappij ook vanuit Düsseldorf naar Ohrid.

Vluchten

De vluchten vanuit beide Duitse steden vertrekken op maandag, woensdag en vrijdag. Vanuit Düsseldorf wordt een Airbus A319 ingezet naar de Noord-Macedonische stad.

Eurowings

Vorige maand maakte moedermaatschappij Lufthansa bekend dat Brussels Airlines niet zal worden geïntegreerd met Eurowings. Volgens Lufthansa zal de focus van Eurowings op korteafstandsvluchten komen te liggen en de langeafstandsvluchten overgenomen worden door de netwerkmaatschappijen. Ook moeten de operaties minder complex worden en de productiviteit worden verhoogd, door middel van één vliegvergunning die in Duitsland geregistreerd wordt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/