fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Eurowings breidt zomernetwerk vanaf Düsseldorf uit

Eurowings vliegt sinds maandag vanuit Stuttgart, en vanaf juli vanuit Düsseldorf, naar een nieuwe bestemming in Noord-Macedonië; Ohrid. Zo meldt de Lufthansa-dochter.

Ohrid

Ohrid is een stad in het zuidwesten van Noord-Macedonië en ligt tegen de grens van Albanië en het Meer van Ohrid. Eurowings vliegt sinds maandag drie keer per week met een Airbus A320 naar deze nieuwe bestemming vanuit Stuttgart. Met ingang van 17 juli vliegt de Duitse maatschappij ook vanuit Düsseldorf naar Ohrid.

Vluchten

De vluchten vanuit beide Duitse steden vertrekken op maandag, woensdag en vrijdag. Vanuit Düsseldorf wordt een Airbus A319 ingezet naar de Noord-Macedonische stad.

Eurowings

Vorige maand maakte moedermaatschappij Lufthansa bekend dat Brussels Airlines niet zal worden geïntegreerd met Eurowings. Volgens Lufthansa zal de focus van Eurowings op korteafstandsvluchten komen te liggen en de langeafstandsvluchten overgenomen worden door de netwerkmaatschappijen. Ook moeten de operaties minder complex worden en de productiviteit worden verhoogd, door middel van één vliegvergunning die in Duitsland geregistreerd wordt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button