Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

Alle achtergebleven koffers Schiphol weer bij eigenaar

Alle koffers die na een storing in het bagagesysteem zaterdag op Schiphol waren achtergebleven, zijn weer terug bij de eigenaar. Dat laat een woordvoerder van de luchthaven desgevraagd weten. 

Bagagesysteem

“De laatste zijn woensdag nagestuurd”, aldus de zegsman. Zaterdag was een storing in het bagagesysteem op Schiphol, als gevolg daarvan bleven duizenden koffers staan.

Afhandeling

De storing ontstond in de ochtend en werd dezelfde dag weer verholpen. Desondanks waren de gevolgen groot. Een deel van het bagagesysteem werd geraakt door de storing, maar dat had een sneeuwbaleffect op de afhandeling van de koffers.

Oorzaak

Het duurde dagen om de duizenden koffers na te sturen. Schiphol zag zich zelfs genoodzaakt kantoorpersoneel in te zetten om te helpen bij het wegwerken van de bagage. De oorzaak van de storing is nog niet bekend. “Dat onderzoek loopt nog”, zegt de woordvoerder. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close