AirlinesNieuwsNL nieuwsProfessionalTransavia

Transavia 737 keert twee keer terug naar Schiphol

Een Boeing 737 van Transavia met registratie PH-HSF is in de afgelopen twee dagen twee keer teruggekeerd naar Schiphol, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij desgevraagd aan Up.

Valencia

Op 3 juli vertrok de Boeing 737-800 van Transavia vanuit Schiphol naar de Spaanse stad Valencia. Ter hoogte van Gent keerde het vliegtuig terug naar Schiphol, wegens een klacht over de cabinedruk. Het toestel is nagekeken door de technische dienst en na testen leek het probleem opgelost’, aldus de zegsvrouw.

Olbia

Op 4 juli vertrok de PH-HSF weer vanuit Schiphol, maar nu met de bestemming Olbia, een stad op het Italiaanse eiland Sardinië. Toen de 737 net de Waal was overgevlogen keerde het vliegtuig terug naar de Amsterdamse luchthaven wegens een zelfde probleem met de cabinedruk. Transavia: ‘nu staat het toestel in onze hangaar en worden extra controles en tests gedaan naar de oorzaak.’

Vertrokken

Alle passagiers konden bij terugkomst op Schiphol overstappen op een ander vliegtuig en alsnog hun reis vervolgen. De Boeing 737-800 in kwestie is 7,3 jaar oud en kwam in april 2012 in de Transavia-vloot.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/