fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol AirportTransavia

Transavia vult WOW-gat en vliegt naar Reykjavik

Transavia vult met haar eerste vlucht naar Reykjavik het gat dat WOW Air heeft achtergelaten. Op vrijdag 5 juli vertrekt om 16:15 uur de eerste Transavia-vlucht naar de IJslandse hoofdstad.

Vlucht

Om 16:15 uur vanmiddag vertrekt vanuit Schiphol een Boeing 737 als vlucht HV6887 van Transavia naar Reykjavik. Het is de eerste vlucht die Transavia zal uitvoeren om het gat, dat de failliete IJslandse maatschappij WOW Air heeft achtergelaten, te vullen. De vluchten worden op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd.

Frequentie 

Op termijn gaat de frequentie omhoog, zo stelt Transavia in het vooruitzicht. “Hiermee speelt zij in op de groeiende vraag van passagiers naar IJsland en het staken van de vluchten door WOW Air.” Transavia vliegt sinds 27 mei ook naar het IJslandse Akureyride.

Winter

In de winter zal de maatschappij ook op de IJslandse bestemmingen blijven vliegen, maar ook naar een volledig nieuwe bestemming in het Midden-Oosten, namelijk de hoofdstad van Jordanië; Amman. Vanuit Schiphol vliegt Transavia in de winterperiode drie keer per week naar de stad in het noordwesten van Jordanië.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button