fbpx
KLMLiefhebberNaast het nieuwsNL Nieuws

Vleugel in speciale KLM 100-livery

Niet alleen een Boeing 787-10 en de KLM-bus, maar ook een vleugel heeft een speciale KLM 100-livery aangemeten gekregen. Een piano-vleugel welteverstaan.

Piano

De ‘buren’ van KLM, het Amstelveense Van Kerkwijk Piano’s, heeft de vleugel ter gelegenheid van het eeuwfeest van KLM aan de maatschappij verhuurd. 

Merk

“Het is een soort pop-up piano”, vertelt eigenaresse Karin van Kerkwijk trots. “Het moest natuurlijk wel een vleugel zijn, geen piano.” Het opvallende instrument zal bij diverse feestelijke gelegenheden getoond worden. Het merk? “Het is de 100 jaar KLM-vleugel”, zegt Van Kerkwijk. 

Livery

KLM telt sinds afgelopen zaterdag af naar de honderdjarige verjaardag, op 7 oktober van dit jaar. Afgelopen weekend landde de Boeing 787-10 Dreamliner met een speciale livery. Ook de KLM-bus die passagiers van diverse locaties door het land naar Schiphol brengt, is in een feestelijk jasje gestoken.

Tournee

“De piano is door MySign Reclame gewrapt”, vertelt Van Kerkwijk. “Het is geregeld via XSAGA. De vleugel staat nu bij ons in de showroom, tot hij weer op tournee gaat.” Het vervoer wordt geregeld door Riksen Verhuizingen. De vleugel zal in ieder geval te zien zijn op het feest op 7 oktober, de dag dat KLM echt 100 jaar is. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button