fbpx
Frequente reizigersNieuwsVliegvelden

Bom uit Tweede Wereldoorlog gevonden vlakbij Frankfurt Airport

Op een bouwplaats nabij Frankfurt Airport is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Zondag wordt deze onschadelijk gemaakt, wat tot vertragingen kan leiden.

Onschadelijk

Rond 12 uur op zondag 7 juli moet de bom onschadelijk worden gemaakt, wat kan zorgen voor vertragingen op Frankfurt Airport. De mate hiervan is mede afhankelijk van het weer.

Bom

De bom werd op ongeveer 14 kilometer afstand van de luchthaven gevonden en weegt 500 kilogram. In het gebied rondom de vindplaats van de bom wonen ongeveer 16.500 mensen. Zij worden geëvacueerd.

Status

De luchthaven roept passagiers op van tevoren de informatie van de betreffende luchtvaartmaatschappij te checken over de status van hun vlucht.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button