Frequente reizigerNieuwsVliegvelden

Bom uit Tweede Wereldoorlog gevonden vlakbij Frankfurt Airport

Op een bouwplaats nabij Frankfurt Airport is een bom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Zondag wordt deze onschadelijk gemaakt, wat tot vertragingen kan leiden.

Onschadelijk

Rond 12 uur op zondag 7 juli moet de bom onschadelijk worden gemaakt, wat kan zorgen voor vertragingen op Frankfurt Airport. De mate hiervan is mede afhankelijk van het weer.

Bom

De bom werd op ongeveer 14 kilometer afstand van de luchthaven gevonden en weegt 500 kilogram. In het gebied rondom de vindplaats van de bom wonen ongeveer 16.500 mensen. Zij worden geëvacueerd.

Status

De luchthaven roept passagiers op van tevoren de informatie van de betreffende luchtvaartmaatschappij te checken over de status van hun vlucht.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close