fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

‘Lufthansa catering staakt; geen eten meer aan boord’

Aan boord van vliegtuigen van Lufthansa is bijna geen eten meer vanwege een staking van het cateringpersoneel. Dat melden diverse passagiers op Flyertalk.

Catering

Lufthansa zou opties onderzoeken om de cateringafdeling LSG Sky Chefs te verkopen. Medewerkers zijn niet blij met dit plan omdat dat waarschijnlijk zou betekenen dat de lonen omlaag gaan en de voordelen van het onderdeel zijn van een luchtvaartmaatschappij zullen vervallen.

Voedseltekort

Op sommige vluchten zou bijna geen eten en drinken meer te krijgen zijn, waardoor passagiers voor hun eigen voedsel moeten zorgen. Het voedseltekort is gemeld op vluchten tussen Kiev – Frankfurt, en Frankfurt – Manchester.

Of er op andere vluchten ook (bijna) geen eten te krijgen is vanwege de staking, is niet bekend. Lufthansa heeft nog niets gezegd over de staking.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button