AirlinesLiefhebberNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Eerste A350-vluchten voor Virgin Atlantic gepland

Virgin Atlantic staat op het punt om de eerste Airbus A350 in ontvangst te nemen. De Britse airline maakt dit jaar debuut met de A350-1000. De eerste route is inmiddels bekend.

New York
Vanaf september wordt het type ingezet op de route Londen Heathrow – New York JFK. Het gaat om zes vluchten per week in beide richtingen. Met de komst van meer A350’s wordt de frequentie op de verbinding opgevoerd, voordat het vliegtuigtype ook te zien zal zijn op andere bestemmingen.

Madrid
British Airways ontvangt binnenkort ook haar eerste A350-1000. Voor beide airlines betekent de ontvangst de introductie van een nieuwe businessclass. British Airways zal het type in eerste instantie inzetten op vluchten naar Toronto, Dubai, Bangalore en Tel Aviv. De eerste lange vlucht staat gepland voor oktober.

Echter, voor trainingsdoeleinden van de crew kunnen passagiers al vanaf 6 augustus op Londen – Madrid de nieuwe A350 ervaren bij BA.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close