fbpx
Flight ReportsFrequente reizigersNaast het nieuws

Flight report: Air Europa 737

KLM-partner Air Europa vliegt van Madrid naar Schiphol en terug. Er zijn twee vluchten per dag; één in de ochtend en één in de middag. Vanwege een connectie namen we de middagvlucht, uitgevoerd door een 737-800.

Het is een Europese vlucht als alle andere. Wat wel handig is, is dat Air Europa een groot assortiment eten heeft. Lunchen aan boord is dus prima mogelijk; uiteraard wel tegen betaling. Ook zijn er gemeenschappelijke TV-schermen (in HD-kwaliteit). Er komen met name korte video’s langs van de bestemmingen van de maatschappij.

Air Europa vliegt, net als KLM, vanuit de oudere terminals van Madrid Barajas. Vergeleken met de nieuwe terminal 4 ‘van’ Iberia niet echt een visitekaartje. Er is weinig te doen na de security, kom dus niet te vroeg.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Gerelateerde artikelen

Back to top button