Flight ReportFrequente reizigerNaast het nieuws

Flight report: Air Europa 737

KLM-partner Air Europa vliegt van Madrid naar Schiphol en terug. Er zijn twee vluchten per dag; één in de ochtend en één in de middag. Vanwege een connectie namen we de middagvlucht, uitgevoerd door een 737-800.

Het is een Europese vlucht als alle andere. Wat wel handig is, is dat Air Europa een groot assortiment eten heeft. Lunchen aan boord is dus prima mogelijk; uiteraard wel tegen betaling. Ook zijn er gemeenschappelijke TV-schermen (in HD-kwaliteit). Er komen met name korte video’s langs van de bestemmingen van de maatschappij.

Air Europa vliegt, net als KLM, vanuit de oudere terminals van Madrid Barajas. Vergeleken met de nieuwe terminal 4 ‘van’ Iberia niet echt een visitekaartje. Er is weinig te doen na de security, kom dus niet te vroeg.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close