LVNLNieuwsNL nieuwsProfessionalVeiligheid

Nieuw systeem LVNL en TU Delft moet drone-meldingen voorkomen | Video

Luchtverkeersleiding Nedeland (LVNL) en TU Delft testen een nieuw systeem dat drone-meldingen moet voorkomen. Hoe dat werkt wordt in onderstaande video uitgelegd.

Drone-meldingen

Volgens LVNL zijn er tussen 1 januari en 30 juni van dit jaar 21 drone-meldingen geregistreerd. Met het nieuwe systeem, Vutura genaamd, dat de luchtverkeersleiding en TU Delft testen zouden die incidenten voorkomen moeten worden. De aanleiding voor het nieuwe systeem is de nieuwe Europese wetgeving die mogelijk over een jaar wordt ingevoerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/