AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Ryanair vliegt komende winter vanuit Beiroet

Ryanair zal vanaf komend winterseizoen vluchten uitvoeren vanaf haar eerste bestemming in Libanon; de hoofdstad Beiroet. Dat meldt de Ierse prijsvechter.

Beiroet

Ryanair zal vanaf komend winterseizoen vanuit het Beirut Airport nieuwe vluchten uitvoeren naar Paphos op Cyprus. De vluchten zullen vanaf oktober drie keer per week door de Ierse maatschappij worden uitgevoerd. Voor Ryanair wordt Libanon het 38e land dat zij aan haar netwerk toevoegt. De vlucht naar Cyprus zal zo’n 65 minuten in beslag nemen om de 293 kilometer tussen de luchthavens te overbruggen.

Cyprus

Vorige maand liet Ryanair weten haar netwerk vanuit Cyprus te vergroten met vluchten, vanaf de zomer, naar Berlijn Tegel, Bournemouth, Kiev, Liverpool en Mikonos. Naar de eerste vier bestemmingen wordt twee keer per week gevlogen en naar Mikonos drie keer per week. Ook voegt Ryanair nog vier winterroutes toe aan het netwerk van Paphos, namelijk naar Katowice, Kiev, Liverpool en Malta. Naar de Poolse stad Katowice wordt dan één keer per week gevlogen en naar de andere bestemmingen twee keer per week.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/