AirlinesFrequente reizigerNieuwsVliegvelden

British Airways opent nieuwe lounge op San Francisco

British Airways heeft op de luchthaven van San Francisco een nieuwe lounge geopend. Het is de derde lounge voor de airline in de Verenigde Staten, zo meldt de IAG-maatschappij.

Lounge

De nieuwe lounge heeft een oppervlakte van 665 vierkante meter en biedt volgens British Airways (BA) een ‘fantastisch zicht op de startbaan.’ De lounge is onderdeel van een miljoeneninvestering die BA in 2017 in gang zette, waarbij nieuwe lounges geopend worden en oudere ruimtes worden opgeknapt. In de VS heeft BA nog lounges in Boston en op het JFK Airport in New York.

Vijfde

De lounge in San Francisco is de vijfde nieuwe lounge die sinds de investering is geopend. Van de andere lounges met het nieuwe concept bevinden zich er twee in New York, één in Rome en één in Aberdeen. De volgende nieuwe lounge zal geopend worden op de luchthaven van Johannesburg in Zuid-Afrika. Ook staan de lounges van Genève, Chicago en Londen Heathrow op de lijst voor een opfrisser.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button