AirlinesIncidentenNieuwsProfessional

Neuskegel motor komt los tijdens Delta-vlucht | Video

Tijdens een vlucht van Delta Air Lines van Atlanta naar Baltimore kwam een neuskegel van de linkermotor los, zo melden verschillende media. Een passagier filmde het voorval.

Rook

Volgens een passagier hoorde men een knal tijdens de vlucht, waarna de cabine zich vulde met rook. Doordat een neuskegel loskwam van de motor moest de MD-88 een voorzorgslanding maken in Raleigh, Noord-Carolina. Het voorval gebeurde een uur nadat het toestel uit Atlanta vertrokken was. In totaal bevonden zich 148 passagiers en 6 crewleden aan boord, alle inzittenden konden veilig uitstappen. Hieronder de video van het voorval.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close