fbpx
AirbusAirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegtuigen

Zo ziet Delta’s nieuwe A330-900neo eruit | Foto’s

Delta Air Lines heeft haar eerste Airbus A330-900neo in gebruik genomen. Het vliegtuig voert als vlucht DL589 haar eerste route uit tussen Seattle en Shanghai. Hoe de nieuwe A330 er uit ziet is in onderstaande foto’s te zien.

A330-900neo

Aan boord bevinden zich 281 stoelen in vier klassen. Er komen 29 Delta One suites, de businessclass met afsluitbare deur. Daarachter staan 28 premium economy-stoelen. Vervolgens zijn er 56 economy comfortstoelen, met extra beenruimte. Tenslotte zijn er 168 main cabinstoelen, economyclass. De twee laatstgenoemden staan in 2-4-2 opstelling. Premium economy komt in 2-3-2. En de Delta One in 1-2-1. Zo ziet dat eruit:

One Suite

A330neo One Suite ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios
A330neo One Suite ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios
A330neo One Suite ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios

Premium Select

A330neo premium select ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios
A330neo premium select ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios

Comfort+ en Economy

A330neo Comfort+ ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios
A330neo Comfort+ en economy ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios
A330neo Comfort+ en economy ©Delta/Chris Rank/ Rank Studios
©Airbus

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button