Business jetsLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsVideo opmerkelijk

Regeringstoestel speelt hoofdrol in ‘Hollywood-film’ | Video

Het nieuwe regeringstoestel, de PH-GOV, speelt een hoofdrol in een grappige ‘Hollywood-film’. De video is een parodie op de KLM-video die zij over de nieuwe Boeing 787-10 gemaakt hebben.

Video

In onderstaande video is te zien hoe een journalist de video van KLM heeft bewerkt en de hoofdrol heeft gegeven aan de PH-GOV, het nieuwe regeringsvliegtuig van Nederland. De Boeing 737 Business Jet steelt de show.

KLM

Bovenstaande film is een parodie op de KLM-video die de maatschappij maakte over hun nieuwe Boeing 787-10. De originele video is hieronder te bekijken.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close