fbpx
Business JetsLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijk

Regeringstoestel speelt hoofdrol in ‘Hollywood-film’ | Video

Het nieuwe regeringstoestel, de PH-GOV, speelt een hoofdrol in een grappige ‘Hollywood-film’. De video is een parodie op de KLM-video die zij over de nieuwe Boeing 787-10 gemaakt hebben.

Video

In onderstaande video is te zien hoe een journalist de video van KLM heeft bewerkt en de hoofdrol heeft gegeven aan de PH-GOV, het nieuwe regeringsvliegtuig van Nederland. De Boeing 737 Business Jet steelt de show.

KLM

Bovenstaande film is een parodie op de KLM-video die de maatschappij maakte over hun nieuwe Boeing 787-10. De originele video is hieronder te bekijken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button