fbpx
CargoNaast het nieuwsProfessionalVliegvelden

Swissport opent nieuw farmacentrum op Brussels Airport

Swissport zal een nieuw centrum voor farmaceutische producten op het Brussels Airport openen, nadat de bouw is afgerond in een gebouw aan de cargozijde van het vliegveld, zo meldt het Chinese bedrijf.

Centrum

Het centrum zal een magazijn krijgen met een oppervlakte van 25.000 vierkante meter. Daarnaast komt er een modern afhandelingssysteem en nog een oppervlakte van 3.620 vierkante meter aan faciliteiten en kantoorruimtes. De investering zal voor het Chinese afhandelingsbedrijf op zo’n 11 miljoen euro uitkomen. De bouw van het centrum ging in januari van dit jaar van start en zal in totaal zo’n twee jaar in beslag nemen.

Maatstaf

‘Het Swissport Pharma Center en het daarbij horende magazijn zullen de maatstaf zijn voor moderne en efficiënte luchtvracht en farmaceutische logistiek”, aldus Luzius Wirth, executive vice president Europa, Midden-Oosten en Afrika van Swissport. ‘De investering onderstreept ons engagement op de Belgische markt. Tegelijkertijd werken we aan het verbeteren van de winstgevendheid van de Belgische bedrijfsactiviteiten. Op die manier willen wij duurzame werkzekerheid creëren voor onze medewerkers.’

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button