fbpx
Frequente reizigersLiefhebberNaast het nieuws

ANA toont nieuw interieur B777 | Video

All Nippon Airways (ANA) heeft het interieur van twaalf Boeing 777-300ER’s vernieuwd. Hiervoor werkte de maatschappij vijf jaar samen met de Japanse architect Kengo Kuma en Britse ontwerpers van Acumen.

Route

De eerste vernieuwde toestellen zullen worden ingezet op de route tussen Tokyo en Londen vanaf 2 augustus, op even dagen in augustus en oneven dagen in september. Vanaf eind augustus/begin september wordt deze route dagelijks gevlogen met de vernieuwde toestellen.

First class

Allereerst is de gehele First Class op de schop genomen. Het ontwerp is geïnspireerd op luxe Japanse hotels en bevat nieuwe features als een deur voor meer privacy en een 43 inch 4K-monitor. Ook de Business Class-stoelen hebben een deurtje gekregen en 4K-monitors.

Economy

Stoelen in Premium Economy en Economy Class hebben een nieuw design gekregen, dat ‘het verhaal van The Journey vertelt’. Het ‘tatami mat’ patroon vertegenwoordigt een Japans welkom. In onderstaande video geeft ANA een inkijkje in het nieuwe interieur.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button