LiefhebberNaast het nieuws

Red Arrows en BA-747 vliegen samen op Royal Air Tattoo | Video

De Red Arrows zullen op zaterdag 20 juli samen met een Boeing 747 van British Airways een vliegshow uitvoeren op de Royal International Air Tattoo.

Festiviteiten

De 747 is in speciale British Overseas Airways Corporation kleuren geschilderd. Het is één van de activiteiten in het kader van de festiviteiten van British Airways om vooruit te kijken op de volgende 100 jaar luchtvaart.

Show

De 747 moet op zaterdag 20 juli om 11.10 uur ‘s ochtends (Engelse tijd) opstijgen. Boven Norton ontmoet het toestel de Red Arrows om rond 12.15 ‘s middags een fly-past uit te voeren. Op onderstaande video zijn de voorbereidingen te zien.

Tags

Michael Stoelinga

Senior editor. Michael studeert journalistiek in Ede en kan dankzij zijn werk als redacteur bij Up in the Sky hetgeen hij leert, meteen in praktijk brengen. Michael is contentmanager bij Flashlight Media, filmt en monteert en maakt graag muziek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button