737 MAXFrequente reizigerNieuwsProfessional

United stelt terugkeer 737 MAX weer met twee maanden uit

United Airlines stelt de terugkeer van de 737 MAX opnieuw uit. Tot en met 3 november blijf het toestel nog buiten dienst.

Nieuwe fout

De beslissing komt nadat er door de FAA een nieuwe fout werd gevonden bij de 737 MAX-vliegtuigen. Boeing liet toen weten dat het ten minste tot september zou duren voordat er een oplossing voor komt.

Annuleringen

Door de problemen moet United 2100 vluchten in september annuleren en 2900 in oktober. Ook andere Amerikaanse maatschappijen, zoals Southwest Airlines en American Airlines moeten veel vluchten annuleren door de problemen bij Boeing. Southwest moet er ongeveer 150 per dag annuleren en American 115.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/