IncidentenNieuws

Vliegtuig schiet bij take off van baan op Grieks vliegveld

Een ATR 42 van Sky Express schoot vrijdag van de baan tijdens de take off. De luchthaven werd gesloten voor de rest van de middag.

Berm

Het incident gebeurde rond vijf uur ‘s middags op de Griekse luchthaven Naxos. De lokale nieuwswebsite Naxos Press meldt dat het vliegtuig aan het taxiën was toen de piloot een fout maakte en daardoor in de berm belandde. Er raakte niemand gewond.

Ferry

In het vliegtuig zaten 47 passagiers die na het incident op een ferry naar Athene werden gebracht. Door het sluiten van de luchthaven werd één andere vlucht geannuleerd: die van Olympic Airways van Athene naar Naxos.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button