fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Duizenden koffers gestrand in Brussel door storing

Op de Brusselse luchthaven Zaventem zijn circa 10.000 koffers gestrand. Dit was het gevolg van een storing aan het bagagesysteem.

Kwijt
Door de ontstane chaos zijn duizenden passagiers hun koffer kwijt. De luchthaven doet er volgens een woordvoerder alles aan om de bagagestukken alsnog op de plaats van bestemming te krijgen.

Hand
Volgens de luchthaven konden de koffers niet voor het juiste vliegtuig worden gescand. Daardoor moesten de koffers met de hand worden afgehandeld, waardoor diverse vliegtuigen zonder bagage zijn vertrokken. Het gaat om verschillende maatschappijen waarvan de bagage is achtergebleven.

Overlast
Naar verwachting kan het nog dagen duren voordat alle reizigers hun koffer terug hebben. Sommige bestemmingen worden niet dagelijks aangevlogen. De storing is inmiddels verholpen, maar de overlast kan nog merkbaar zijn vandaag.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button