fbpx

Alle smaken van de wereld, je proeft ze op Schiphol

Een gezonde snelle snack of juist uitgebreid genieten

Op Amsterdam Airport Schiphol zijn alle faciliteiten aanwezig om comfortabel te reizen. De luchthaven biedt daarnaast een zeer gevarieerd horeca-aanbod. Je bepaalt zelf of je uit de westerse of oosterse keuken eet, voor een makkelijk gezond tussendoortje kiest of juist uitgebreid geniet en een moment van rust pakt.

Snel en gezond

Heb je weinig tijd, dan biedt Schiphol snelle oplossingen als Starbucks, Burger King of Grab&Fly. Met evenveel gemak kies je voor een gezonde ‘to go’ maaltijd. Zo biedt Leon fastfood van verse en lokale producten voor de fijnproever. Bij de Health Food Wall op Schiphol Plaza, trek je binnen een paar seconden een vegetarisch, veganistisch of glutenvrij gerecht uit de muur. 

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek maakt heerlijke soepen van geredde groenten. De soepen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, want talent verspillen is ook zonde. De Yoghurt Barn biedt biologische yoghurt in originele combinaties en met verrassende toppings naar keuze.

©Schiphol

Uitgebreid genieten

In alle rust uitgebreid genieten? Probeer dan eens de volgende culinaire hoogstandjes:

• Bubbles Seafood & Wine Bar 
Zin in sushi, oesters, kaviaar en champagne? Bij Bubbles ben je aan het juiste adres en begint je reis in luxe. Wijn en champagne zijn per glas te bestellen. Het attente personeel schenkt graag voor je in en serveert de grote variatie aan verse visgerechten aan tafel. 

• Café Cocó: het beste uit de Franse keuken 
Het luxueuze en stijlvolle Café Cocó staat bekend om zijn heerlijke Belgische pralines en de lekkerste champagne van Baron Rothschild. Ook geniet je hier van verschillende chique desserts en warme gerechten zoals filet mignon. Dé plek waar vakmanschap en service van het hoogste niveau en vanzelfsprekend zijn. 

• Kebaya: authentiek Oosters eten 
Indonesisch, Vietnamees, Japans of Chinees: Asian Brasserie Kebaya brengt de delicatessen van de veelzijdige Aziatische keuken naar Schiphol. Je hebt keuze uit vierentwintig authentieke gerechten uit maar liefst zeven landen. Je bestelling geef je razendsnel door via de interactieve digitale menukaarten. Door de glazen wanden van de enorme open keuken zie je vervolgens hoe de Aziatische chefs je maaltijd met veel zorg bereiden. 

Kijk voor het volledige horeca-aanbod op www.schiphol.nl of in de Schiphol-app.

©Schiphol

Bestel nu een unieke aviationtag van de Super Guppy!

Deze vliegende 'goudvis' is met haar rijke geschiedenis een unicum in de luchtvaart.

Schiphol content

Dit is content van onze partner Amsterdam Airport Schiphol
Back to top button