AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessionalVeiligheid

‘Nederlands jongetje glipt in British Airways-toestel’

Een Nederlandse 12-jarige jongen is voorbij de beveiliging van Heathrow geglipt en zo een toestel van British Airways ingewandeld, pas in het vliegtuig liep hij tegen de lamp, zo meldt The Telegraph.

Weddenschap

Naar alle waarschijnlijkheid heeft de jongen een weddenschap afgesloten om te kijken hoe ver hij kon komen zonder de juiste papieren en tickets. Door de actie is de beveiliging van Heathrow in verlegenheid gebracht. British Airays laat aan de Britste krant weten dat ‘veiligheid voor de klanten en crew topprioriteit heeft.’

Vertraging

Door de actie van het jongetje moesten alle passagiers opnieuw gecontroleerd worden, waardoor de vlucht meer dan 4 uur vertraging opliep. Volgens een van de inzittenden was de situatie ‘chaotisch en zeer frustrerend.’

Transit

De jongen zou naar alle waarschijnlijkheid als transit-passagier op de Londense luchthaven zijn aangekomen en via de transit-zone op het British Airways-toestel zijn geglipt. Pas aan boord van het vliegtuig, toen een crewlid naar de locatie van zijn stoel vroeg, kregen ze in de gaten dat hij zonder papieren aan boord was gekomen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close