fbpx
AirbusAirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegtuigen

Virgin Atlantic showt eerste A350

Virgin Atlantic heeft op Twitter een foto geplaatst van haar eerste A350; Red Velvet. De partner van Air France-KLM neemt de eerste A350-1000 binnenkort in de vloot op.

747

Dit jaar volgen nog drie toestellen van dit type; tegen eind 2021 heeft de Britse maatschappij in totaal twaalf A350-1000’s in de vloot. Ze vervangen onder andere acht Boeing 747’s.

JFK

De eerste route waar Virgin de nieuwe aanwinst op inzet, is die tussen Londen Heathrow en New York JFK. Het gaat om zes vluchten per week in beide richtingen vanaf augustus. Met de komst van meer A350’s wordt de frequentie op de verbinding opgevoerd, voordat het vliegtuigtype ook te zien zal zijn op andere bestemmingen.

Loft

Een nieuwe feature aan de boord van de A350’s van Virgin is de zogenoemde loft. Een ruimte waar reizigers uit de ‘upper class’ gezamenlijk kunnen loungen, drinken en eten. De loft heeft onder andere een cocktailbar. 

Ladies

De A350 is ook het eerste toestel van de maatschappij waar ‘flying icons’ de vermaarde flying ladies op vervangen. 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button