fbpx
737 MAXBoeingNieuwsProfessionalVeiligheidVliegtuigen

‘Boeing 737 MAX tot begin 2020 aan de grond’

De Boeing 737 MAX-vliegtuigen zullen nog tot in het begin van 2020 aan de grond blijven staan, zo meldt The Wall Street Journal op basis van ‘een groeiend aantal overheids- en Boeing-functionarissen.’

2020

Volgens die functionarissen zal het zeker tot in 2020 duren om alle problemen rond de software en andere onregelmatigheden volledig te hebben opgelost. Ook is er nog geen harde deadline gesteld wanneer de MAX weer in de lucht moet zijn. Boeing streeft er naar om het toestel dit jaar nog te laten vliegen, maar betrokkenen verwachten eerder dat dit ergens in de eerste maanden van volgend jaar zal zijn, zo meldt de krant.

Maatschappijen

Verschillende maatschappijen hebben al laten weten dat zij de uiterlijke datum, waarop zij verwachten weer met de MAX te kunnen vliegen, hebben opgeschoven. Zo hebben American Airlines en United Airlines besloten ook in de loop van november de toestellen nog aan de grond te houden.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button