fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines neemt routes failliet Flybmi over

Brussels Airlines neemt met ingang van september twee routes over van het failliete Flybmi over, zo meldt de dochtermaatschappij van Lufthansa.

Routes

De routes die Brussels Airlines overneemt van Flybmi zijn die vanuit Brussel naar Bristol in Engeland en Hannover in Duitsland. ‘Vanaf begin september start Brussels Airlines eerst met 5 wekelijkse vluchten van Brussel naar Bristol en 5 wekelijkse vluchten naar Hannover. Vanaf 27 oktober verhoogt de luchtvaartmaatschappij de vluchtfrequentie naar Bristol tot 12 keer per week en naar Hannover tot 6 keer per week’, aldus de airline.

Failliet

In februari van dit jaar vroeg de Britse maatschappij Flybmi faillissement aan. De airline vloog op 25 Europese steden, maar de verhoogde brandstofprijzen, kosten voor emissierechten en problemen door de naderende Brexit zorgden ervoor dat de airline het hoofd niet boven water kon houden.  Het Schotse Loganair liet meteen weten drie routes vanuit Aberdeen en twee routes vanuit Newcastle over te nemen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button