AirlinesBelgiëFrequente reizigerNieuwsRoutes

Brussels Airlines neemt routes failliet Flybmi over

Brussels Airlines neemt met ingang van september twee routes over van het failliete Flybmi over, zo meldt de dochtermaatschappij van Lufthansa.

Routes

De routes die Brussels Airlines overneemt van Flybmi zijn die vanuit Brussel naar Bristol in Engeland en Hannover in Duitsland. ‘Vanaf begin september start Brussels Airlines eerst met 5 wekelijkse vluchten van Brussel naar Bristol en 5 wekelijkse vluchten naar Hannover. Vanaf 27 oktober verhoogt de luchtvaartmaatschappij de vluchtfrequentie naar Bristol tot 12 keer per week en naar Hannover tot 6 keer per week’, aldus de airline.

Failliet

In februari van dit jaar vroeg de Britse maatschappij Flybmi faillissement aan. De airline vloog op 25 Europese steden, maar de verhoogde brandstofprijzen, kosten voor emissierechten en problemen door de naderende Brexit zorgden ervoor dat de airline het hoofd niet boven water kon houden.  Het Schotse Loganair liet meteen weten drie routes vanuit Aberdeen en twee routes vanuit Newcastle over te nemen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/