fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Cathay en Lufthansa groep breiden samenwerking uit

Cathay Pacific en de Lufthansa groep breiden met ingang van deze week hun samenwerking uit. Dat heeft Cathay bekendgemaakt.

SWISS

Cathay en Lufthansa werken sinds voorjaar vorig jaar al samen. In eerste instantie betrof het codeshares op vluchten van Lufthansa, SWISS en Austrian binnen Europa met die van Cathay via Hongkong naar Australië. 

Brussels

In de zomer van vorig jaar kwam Brussels Airlines daarbij, met vluchten binnen Europa via Brussel en van Brussel naar Hongkong. Nu wordt de samenwerking uitgebreid op de routes naar Frankfurt, München en Zurich vanuit Hongkong. De CX-code van Cathay komt op de dagelijkse Lufthansa-vluchten tussen Hongkong en Frankfurt en München.

München 

En op de dagelijkse vlucht van Lufthansa-dochter SWISS tussen Hongkong en Zurich. De codes van Lufthansa en SWISS komen op de vluchten van Cathay van thuisbasis Hongkong naar respectievelijk Frankfurt en Zurich. Passagiers van Cathay krijgen dankzij de samenwerking directe vluchten naar München en extra dagelijkse vluchten naar Frankfurt en Zurich. 

Europa

“Europa is een belangrijke markt voor ons en een populaire bestemming voor veel van onze reizigers. Hiermee krijgen ze behalve meer directe vluchten ook toegang tot meer bestemmingen in de Europese regio”, aldus Cathay. 

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button