fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

EasyJet vliegt vanuit Schiphol naar Egyptische badplaats

EasyJet zal met ingang van 14 december vanuit Schiphol naar de Egyptische badplaats Hurghada vliegen, zo meldt de Britse low-cost maatschappij.

Vlucht

Met ingang van 14 december vliegt easyJet, één keer per week, vanuit Amsterdam Airport Schiphol naar de luchthaven van Hurghada. Deze vluchten zullen tot en met 28 maart 2020 op zaterdag uitgevoerd worden. De vlucht tussen beide luchthavens duurt 5 uur en 10 minuten.

Uitgebreid

William Vet, country manager van easyJet Nederland, zegt: ‘we zijn blij met Hurghada als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Het is fijn dat we onze Nederlandse reizigers tijdens de wintermaanden steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Agadir toe aan ons routenetwerk. Andere winterzon-bestemmingen die vanaf Schiphol met easyJet zijn te bereiken zijn Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote.’

A320

Op de route naar de Egyptische badplaats zal een Airbus A320 of A319 worden inzet. Het eerste type, een A320, botste vorige week nog met een Boeing 737 van KLM tijdens een pushback op Schiphol.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button