AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

EasyJet vliegt vanuit Schiphol naar Egyptische badplaats

EasyJet zal met ingang van 14 december vanuit Schiphol naar de Egyptische badplaats Hurghada vliegen, zo meldt de Britse low-cost maatschappij.

Vlucht

Met ingang van 14 december vliegt easyJet, één keer per week, vanuit Amsterdam Airport Schiphol naar de luchthaven van Hurghada. Deze vluchten zullen tot en met 28 maart 2020 op zaterdag uitgevoerd worden. De vlucht tussen beide luchthavens duurt 5 uur en 10 minuten.

Uitgebreid

William Vet, country manager van easyJet Nederland, zegt: ‘we zijn blij met Hurghada als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Het is fijn dat we onze Nederlandse reizigers tijdens de wintermaanden steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Agadir toe aan ons routenetwerk. Andere winterzon-bestemmingen die vanaf Schiphol met easyJet zijn te bereiken zijn Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote.’

A320

Op de route naar de Egyptische badplaats zal een Airbus A320 of A319 worden inzet. Het eerste type, een A320, botste vorige week nog met een Boeing 737 van KLM tijdens een pushback op Schiphol.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/