fbpx
AirbusFrequente reizigersNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Superjumbo van China Southern weer op Schiphol

De Superjumbo van China Southern is sinds gisteren weer op Schiphol gespot. De Airbus A380 van de Chinese maatschappij zal nog tot en met 30 september dagelijks tussen de Amsterdamse luchthaven en die van Peking vliegen.

Vlucht

De rechtstreekse vlucht met de A380 van China Southern tussen Amsterdam Airport Schiphol en de luchthaven Peking Capital neemt zo’n 9 uur en 35 minuten in beslag. De vluchten worden tot en met 30 september met de A380 uitgevoerd, daarna zet de maatschappij weer een Airbus A330 in op de dagelijks uitgevoerde route.

©Kris Pronk

A380

China Southern heeft vijf A380’s in de vloot met een gemiddelde leeftijd van 7,7 jaar oud. De toestellen zijn voorzien van een first class, met acht cabines. De business class telt zeventig stoelen, in een 1-2-1 opstelling. Op het bovendek zijn 76 economy-stoelen, in een 2-4-2 opstelling, beneden nog eens 352 in 3-4-3.

©Maurits Vink

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button