AirbusFrequente reizigerNaast het nieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

Superjumbo van China Southern weer op Schiphol

De Superjumbo van China Southern is sinds gisteren weer op Schiphol gespot. De Airbus A380 van de Chinese maatschappij zal nog tot en met 30 september dagelijks tussen de Amsterdamse luchthaven en die van Peking vliegen.

Vlucht

De rechtstreekse vlucht met de A380 van China Southern tussen Amsterdam Airport Schiphol en de luchthaven Peking Capital neemt zo’n 9 uur en 35 minuten in beslag. De vluchten worden tot en met 30 september met de A380 uitgevoerd, daarna zet de maatschappij weer een Airbus A330 in op de dagelijks uitgevoerde route.

©Kris Pronk

A380

China Southern heeft vijf A380’s in de vloot met een gemiddelde leeftijd van 7,7 jaar oud. De toestellen zijn voorzien van een first class, met acht cabines. De business class telt zeventig stoelen, in een 1-2-1 opstelling. Op het bovendek zijn 76 economy-stoelen, in een 2-4-2 opstelling, beneden nog eens 352 in 3-4-3.

©Maurits Vink

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/