LiefhebberMilitairNaast het nieuwsNL nieuws

F-35 van Volkel vertrokken | Foto’s

De Nederlandse F-35 die door motorpech ruim een maand op Volkel heeft gestaan, is woensdagochtend teruggekeerd naar de VS. Dat zegt een woordvoerder van de vliegbasis.

Vertrokken

Dat de F-001 echt is vertrokken is in onderstaande foto’s te zien. Onderweg zal het vliegtuig worden begeleid door een tanktoestel. Op Edwards kan de F-35 dan weer ingezet worden in het testprogramma. Van de huidige acht Nederlandse JSF’s staan twee op Edwards voor het operationele test- en evaluatieprogramma. 

F-35 vertrekt van Volkel ©Joris van Boven
F-35 vertrekt van Volkel ©Joris van Boven
F-35 vertrekt van Volkel ©Joris van Boven

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/