fbpx
AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air voert nieuwe route Eindhoven maand later uit

Wizz Air voert een nieuwe route naar Eindhoven een maand later uit dan gepland, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij. Ook een nieuwe route vanuit Charleroi wordt met een maand opgeschoven.

Eindhoven

De nieuwe route tussen Koetaisi in Georgië en Eindhoven zou in eerste instantie op 1 augustus uitgevoerd worden. Die datum is nu opgeschoven naar 10 september. De vluchten zullen met een Airbus A320 worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag. De heenvlucht vertrekt om 17:20 uur vanaf Eindhoven en arriveert, na een vlucht van vier en half uur om 23:50 uur in Koetaisi. De terugvlucht vertrekt om 14:05 uur uit Koetaisi en arriveert om 16:50 uur in Eindhoven.

Charleroi

Vanuit het Brussels South Charleroi Airport zou Wizz Air eigenlijk met ingang van 4 augustus naar Koetaisi vliegen, nu zal de eerste vlucht op 11 september plaatsvinden. De vluchten worden op woensdag en zondag tussen Charleroi en Koetaisi uitgevoerd.

Enige

Wizz Air is de eerste maatschappij die Nederland verbindt met Kutaisi. De enige andere verbinding met Georgië wordt uitgevoerd door Georgian Airways, dat vanaf Amsterdam naar Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, vliegt.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu slechts €89,95. Het model is weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button