fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Airport Weeze verandert komend weekend in festivalweide

Een deel van Airport Weeze verandert komend weekend in een festivalweide. De luchthaven raadt vakantiegangers dan ook aan op tijd naar de luchthaven te komen om eventuele vertraging te voorkomen.

Parookaville

Het festival Parookaville zal voor de vierde keer plaatsvinden op de voormalige RAF-legerbasis, net over de grens in Duitsland bij Weeze. Sinds 2015 wordt het festival in juli op een deel van de luchthaven gehouden. Komend weekend is het festival, met 85.000 bezoekers, uitverkocht. In september zal het terrein gebruikt worden voor het festival Qbase.

Route

De luchthaven meldt dat reizigers die via de A57 komen de afslag ‘Sonsbeck’ moeten nemen en daarna de bordjes ‘Passagiere/Passengers Airport’ volgen. Los van het festival roept de luchthaven reizigers op om op tijd te komen, omdat het extra druk kan zijn in de komende vakantieweken.

Vakantie

De Duitse luchthaven verwacht in de zes weken dat de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen vakantie heeft, in totaal zo’n 200.000 reizigers te ontvangen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button