fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Brussels Airlines vliegt 25.000 feestvierders naar Tomorrowland

Brussels Airlines vliegt voor het achtste jaar op rij feestvierders van over heel de wereld naar Tomorrowland in het Belgische Boom, zo meldt de Lufthansa-dochtermaatschappij.

Wereld

Misschien wel het meest bekende festival ter wereld strijkt voor de 15e keer neer in Boom nabij Antwerpen. Festivalgangers van over heel de wereld komen naar dit evenement, waaronder met het vliegtuig. Brussels Airlines voert 293 vluchten uit vanaf 77 verschillende luchthavens, die meer dan 100 nationaliteiten naar het festival zullen brengen.

Tomorrowland

‘Voor de 15de editie van ’s werelds beste muziekfestival zullen 400.000 festivalgangers uit meer dan 200 verschillende landen zich in Boom verenigen voor twee weekends Tomorrowland, dit jaar in het thema ‘The book of wisdom – the return’. In een mum van tijd verkocht Brussels Airlines 13.083 vluchtpakketten aan muziekliefhebbers die naar België vliegen voor het festival, goed voor in totaal 25.290 Tomorrowland-passagiers op 293 Tomorrowland-vluchten. 56 vluchten worden omgevormd tot #TMLpartyflights met muziek aan boord. Op elf andere vluchten krijgen passagiers een live DJ-set op 10 kilometer hoogte. Voor het eerst organiseert de maatschappij ook trans-Atlantische party flights, vertrekkend vanuit Washington, waar Tomorrowland-bezoekers uit heel Amerika samenkomen om naar het festival te reizen’, aldus de airline.

Sfeer

Vorig jaar stapte een van onze fotografen aan boord van een Tomorrowland-vlucht en maakte een feestelijke sfeerimpressie.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button