fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegvelden

Stevige stormlandingen op Charles de Gaulle | Video

Met het rustige weer van de afgelopen dagen lijkt de herfst, en de hevige rukwinden die daarmee gepaard kunnen gaan, ver weg. In onderstaande video is echter te zien hoe het er in de herfst aan toe kan gaan op het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs.

Landingen

In onderstaande video is te zien hoe vorig jaar oktober, met windvlagen van 62 kilometer per uur, verschillende vliegtuigen, waaronder Airbus A380’s, Triple Sevens en Dreamliners van Boeing, hun wielen wiebelend neerzetten op de tarmac in Parijs.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button