Licht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsVideoVideo opmerkelijkVliegvelden

Stevige stormlandingen op Charles de Gaulle | Video

Met het rustige weer van de afgelopen dagen lijkt de herfst, en de hevige rukwinden die daarmee gepaard kunnen gaan, ver weg. In onderstaande video is echter te zien hoe het er in de herfst aan toe kan gaan op het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs.

Landingen

In onderstaande video is te zien hoe vorig jaar oktober, met windvlagen van 62 kilometer per uur, verschillende vliegtuigen, waaronder Airbus A380’s, Triple Sevens en Dreamliners van Boeing, hun wielen wiebelend neerzetten op de tarmac in Parijs.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/